Patronul român concediază, dar nu plăteşte: Pustai nu-şi reziliează contractul cu Rapid. Ce sumă are de luat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valerii Moraru s-a hotărât, relativ repede, să-l dea afară pe antrenorul adus în iarnă. A fost mai greu cu plata drepturilor financiare prevăzute în contractul semnat.

Campionatul românesc a ajuns într-o situaţie jenantă pe care nu o întâlneşti nici măcar în întrecerile din zona Golfului Persic.

Iar la această realitate tristă au contribuit conducătorii de cluburi, precum Valerii Moraru. Acesta a vrut să-l dea afară pe Cristi Pustai, adus în iarnă, după numai opt partide pe bancă tehnică. Totuşi, s-a răzgândit. L-a concediat după cel de al 9-lea meci!

Rapid a şi bătut deja palma cu înlocuitorul lui Pustai, dar situaţia fostului tehnician n-a fost lămurită. Pustai a solicitat să-şi primească toţi banii până în vară, 35.000 de euro, după cum a dezvăluit Digi Sport, însă cum plata nu s-a făcut, Pustai nu şi-a reziliat contractul!

Problema a fost confirmată şi de fostul tehnician al giuleştenilor: „Nu, deocamdată n-am reziliat nimic. Mai trebuie să vorbesc cu domnul Moraru. Dacă nu, să vedem ce soluţii vor fi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite