Monica Niculescu joacă finala la Hobart, după cea mai simplă calificare. Ştim şi adversara ei. Olaru e finalistă la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Turneul australian a fost unul excelent pentru cele două românce care vor fi prezente în ultimul act în cele două probe cu şanse destul de bune de a ridica trofeul deasupra capului.

Monica Niculescu (40 WTA) va aborda Australian Open cu o doză mare de încredere, după ce a avansat până în ultimul act la turneul Internaţional de la Hobart.

Românca ar fi trebuit să joace, astăzi dimineaţă, cu Tsurenko (61 WTA), însă meciul nu se va mai disputa, după ce ucraineanca de 27 de ani s-a retras din cauza problemelor medicale. Ea a fost nevoită să abandoneze din acelaşi motiv şi săptămâna trecută, la Brisbane.

Monica Niculescu o va întâlni pe Elise Mertens (127 WTA) în ultimul act, după ce belgianca de 21 de ani a trecut în semifinale de Jana Fett (Croaţia, 340 WTA), scor 6-4, 6-0.

Tot la Hobart, dar la dublu, perechea formată din Raluca Olaru - Olga Savchuk va juca finala. Cuplul româno-ucrainean a trecut în semifinale de Minella - Sevastova, scor 6-4, 6-2. Adversarele din finală vor fi stabilite în cursul zilei de astăzi.

CITEŞTE ŞI:

*Emoţii în toiul nopţii: la ce oră va juca Niculescu finala de la Hobart. Românca urcă spectaculos în clasamentul mondial

*Noaptea finalelor pentru românce: s-a anunţat ora la care Raluca Olaru va juca cu trofeul pe masă, la dublu, la Hobart

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite