Momente tensionate și scandări xenofobe la meciul Sepsi-Dinamo. „Ria, Ria, Ungaria!” în duel cu „Treceți batalioane române Carpații”

0
Publicat:

Atmosferă încărcată de tensiune și încrâncenare la meciul dintre Sepsi și Dinamo. Partida a fost marcată de manifestări cu violență verbală în tribune, în contextul Zilei Naționale a României, potrivit GSP.

Fanii Sepsi și Dinamo s-au confruntat în tribune
Fanii Sepsi și Dinamo s-au confruntat în tribune FOTO Captură Digi

Clubul gazdă din Sfântu Gheorghe, singurul din Liga 1 care nu a transmis un mesaj de 1 Decembrie, a fost primit cu reacții vehemente din partea suporterilor oaspeți.

Ultrașii dinamoviști, înarmați cu steaguri românești, au început să scandeze "România, România!", moment în care Sepsi a răspuns prin difuzarea imnului SuperLigii pentru a acoperi scandările.

Ulterior, gazdele au pus la difuzoare imnul Ținutului Secuiesc, declanșând o reacție și mai puternică din partea suporterilor lui Dinamo, care au agitat cu și mai multă intensitate steagurile românești.

Scandările "Ria, Ria, Ungaria!" ale galeriei echipei covăsnene au acompaniat imnul.

Înainte de începerea meciului, la ora 20:00, crainicul de la Sepsi Arena a ținut, totuși, să ureze "La mulți ani României", în numele echipei Sepsi OSK.

Cu toate acestea, duelul verbal dintre galerii nu s-a încheiat aici. Fanii Sepsi au continuat să scandeze în maghiară, în timp ce suporterii dinamoviști au avut noi manifestări xenofobe, totul culminând cu intonarea cântecului "Treceți, batalioane!"

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite