Mircea Lucescu: "Noi am jucat cel mai bine cu Borussia Dortmund"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Şahtior consideră că echipa sa a fost eliminată nemeritat de Borussia Dortmund, după care a anticipat că formaţia germană va ajunge în finală.

"Pentru mine nu e o surpriză ce s-a întâmplat în cele două dueluri germano-spaniole. Poate doar scorul să fie. Nu mă aşteptam la o dublă umilitoare. Sunt ani şi ani, se pare că acum germanii au fost peste spanioli. Se întâmplă. S-ar putea ca anul viitor să fie altfel", a declarat Mircea Lucescu la Digi Sport 1.
"Cei de la Bayern au acumulat prea multă supărare în ultimii ani. Ar fi a treia finală pentru ei. Au pierdut două cum le-au pierdut, iar asta lasă urme. Teoretic, sunt o forţă. Bayern Munchen e de departe cea mai bogată echipă", a mai spus Il Luce. 

Înainte dublei cu Borussia Dortmund, antrenorul de la Şahtior Doneţk a anticipat că echipa care se va califica mai departe va juca şi finala UEFA Champions League. Acum, echipa lui Jurgen Klopp este cu un pas în ultimul act, după victoria cu 4-1 conta lui Real Madrid. În ultimul act, Bayern ar avea câştig de cauză, în opinia fostului selecţioner al României:

"Echipele care ne-au bătut pe noi au câştigat UEFA Champions League. Nu am glumit, atunci când am spus că Dortmund va juca finala, dacă trece de noi. Noi am jucat cel mai bine cu Borussia Dortmund şi am ieşit nemeritat din UEFA Champions League, într-un fel. Am luat goluri pe mari greşeli, am luat trei goluri din corner. Cu toate acestea, Bayern mi s-a părut mai bună. Pe un teren neutru, nu cred că Borussia poate lua trofeul. În Cupă, a câştigat Bayern".

"Văzând prin ce a trecut Barcelona în ultimul timp, cu Guardiola, cu Vilanova... nu era timp să se facă o echipă. Accidentarea lui Messi le-a creat mari probleme. Dincolo, la Real Madrid, ştim situaţia, fiindcă acolo e o ruptură între jucători şi Mourinho, mulţi anunţând că pleacă, dacă el rămâne. Se vede imediat, a fost o echipă dezorganizată"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite