Au luat titlul, au învins Barcelona, dar fotbaliştii din Scoţia nu-i consideră buni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii lu Celtic se bucură după succesul în faţa Barcelonei (2-1, 7 noiembre 2012), în grupele Ligii Campionilor. Foto: www.skysports.com
Jucătorii lu Celtic se bucură după succesul în faţa Barcelonei (2-1, 7 noiembre 2012), în grupele Ligii Campionilor. Foto: www.skysports.com

Celtic Glasgow a reuşit un sezon foarte bun, în care a bifat al 44-lea titlu din istorie şi s-a comportat foarte bine în Liga Campionilor, unde a ajuns până în optimile competiţiei. Spre surpriza multora, cel puţin a antrenorului Neil Lennon şi a fanilor “catolicilor”, niciun fotbalist al lui Celtic nu se regăseşte pe lista scurtă a nominalizaţilor la titlul de cel mai bun jucător din Scoţia!

Scăpată de rivalitatea cu Rangers, trimisă în subsolurile fotbalului scoţian, Celtic a defilat în prima ligă. A câştigat titlul, a ieşit şi din grupele Ligii Campionilor, unde a reuşit chiar să o învingă pe Barcelona (2-1), însă se pare că n-are jucători de valoare! 

Cel puţin asta e părerea jucătorilor din primele patru divizii, care au făcut nominalizările pentru cel mai bun fotbalist din Scoţia, iar pe lista restrânsă n-a ajuns niciun echipier al lui Celtic! 

Spre surprinderea totală a lui Neil Lennon. “Eu credeam că sunt votaţi cei mai buni jucători, nu jucătorii care şi-au îmbunătăţit cel mai mult evoluţia în ultimul timp. Nu pot să înţeleg cum nu e acolo un Kris Commons, Gary Hooper, Victor Wanyama sau Fraser Forster”, s-a mirat antrenorul lui Celtic. 

Pentru prima dată în ultimii 25 de ani, pe lista de unde se va alege cel mai bun jucător din Scoţia, nu se regăseşte numele niciunui jucător de la Rangers sau Celtic

Pentru titlu se luptă Michael Higdon (Motherwell), Niall McGinn (Aberdeen), Andrew Shinnie (Inverness) şi Leigh Griffiths (Hibernian). Trofeul va fi înmânat în cadrul unei ceremonii, la Glasgow, pe 5 mai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite