Mihai Stoica, jalnic: Gigi Becali a povestit cum vorbea Meme despre Nicolae Dică! Ştim şi cine poate veni antrenor la FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoica

Mihai Stoica e omul care, cândva, a spus că preferă să locuiască într-o cutie de carton decât să mai lucreze cu Gigi Becali, Apoi, s-a dus în genunchi la latifundiarul din Pipera şi a devenit „preş“ în faţa acestuia.

„Cutremurul“ declanşat, sâmbătă seară, la FCSB, după înfrângerea cu CFR Cluj a scos în evidenţă, încă o dată, caracterul jalnic al managerului Mihai Stoica!

Aparent, un susţinător al antrenorului Nicolae Dică, Meme îl desfiinţta pe acesta la patron de mai mult timp! Dezvăluirea a fost făcută de Gigi Becali, la Digi Sport, într-o intervenţie telefonică.

Ce a povestit Gigi Becali?

*Eu sunt vinovat, ştiu ce mi-a zis Meme. El mi-a zis mereu ce să fac şi eu nu l-am ascultat. Mi-a spus: <<Băi Gigi, nu avem antrenor!>>. 

*Trebuie să fac o rugăciune ca să văd pe cine pun antrenor. Teja, Dan Alexa, vedem. Reghecampf, din ce ştiu, are ofertă.

*Dică nu mai rămâne. Nici n-am ce vorbi cu el. Probabil, vrea să mai vorbească o dată cu mine pentru a mai cere nişte bani. Mai bine să plece şi gata. N-am ce bani să-i dau. I-am dat şansă să antreneze Steaua, a luat şi destui bani deja.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite