Mihai Stoica, atac la Adrian Mutu: „Pentru imbecilii care cred că au simțul umorului”. Derby-ul nu s-a încheiat

0
Publicat:

Chiar dacă meciul Rapid - FCSB (1-0) s-a jucat duminică seara, disputa dintre rivali continuă chiar și acum. Mihai Stoica, managerul și mai nou președintele Consiliului de Administrație al vicecampioanei, a postat o replică jignitoare pentru Adrian Mutu.

Războinicul Mihai Stoica a trecut la jigniri. Foro Sportpictures
Războinicul Mihai Stoica a trecut la jigniri. Foro Sportpictures

Asta după ce antrenorul Rapidului îl ironizase pe Instagram pe oficialul FCSB. „Pentru imbecilii care cred că au simțul umorului și-mi întorc (în mintea lor puțină) ironiile: N-am spus/scris înainte de meci că batem sigur în Giulești, ci că batem sigur dacă nu va fi măcel. Doar că a fost măcel. Sau, mai pe înțelesul lor, decât măcel a fost!”, a scris Mihai Stoica.

Postare care l-a enervat pe MM Stoica. Foto Instagram
Postare care l-a enervat pe MM Stoica. Foto Instagram

Managerul roș-albaștrilor i-a răspuns lui Adrian Mutu după ce acesta băgase bățul prin gard, reamintindu-le internauților mesajele postate de Mihai Stoica înainte de derby-ul cu scântei din Giulești. Oficialul roș-albaștrilor spusese în ziua precedentă a partidei că FCSB va câștiga contra Rapidului și că nu se teme de atmosfera din Giulești.

Adrian Mutu a repostat, la InstaStory, o poză de pe contul „vișiniu.ro”, în care apare MM și declarația lui dinaintea meciului alături de o imagine cu Mutu la finalul partidei, zâmbind.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite