Mihai Costea către Gigi Becali: ”Nu sunt măscăriciul nimănui! La iarnă ne despărțim!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea, cu roatele-n sus
Mihai Costea, cu roatele-n sus

La câteva minute după eșecul (0-1) de la Piatra Neamț, Gigi Becali i-a făcut măscărici pe frații Mihai și Florin Costea. Primul i-a răspuns prin sms patronului!

În cadrul unei a doua intervenții pe care a avut-o în această seară, la emisiunea ”Fanatik Show” de la Digi Sport, Gigi Becali a spus că Mihai Costea i-a trimis un mesaj telefonic în care jucătorul i-a scris: ”Nu sunt măscărici! La iarnă ne despărțim!”. Finanțatorul Stelei nu s-a arătat impresionat de acest ultimatum. ”N-are decât să plece! Și să-l ia și pe Florin cu el. Să-mi aducă banii înapoi și n-au decât să plece”.

Intrat într-o discuție ceva mai aprinsă cu Ilie Dumitrescu, Becali a precizat că în cei aproape zece ani de când este la Steaua a avut doar trei antrenori: Olăroiu, Pițurcă și Protasov. Sfătuit de fostul internațional să aibă răbdare, să pună pe picioare un proiect pe termen lung, unul în care să acorde încredere unui antrenor și unui grup de jucători, finanțatorul s-a arătat deranjat. ”Eu am făcut performanță la Steaua! Tu ce ai făcut la această echipă?”, a fost replica lui Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite