Mihai Costea: "Avem ghinion, nu ştim ce să mai facem"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea
Mihai Costea

Atacantul Universităţii Craiova, Mihai Costea, spune că atât el cât şi coechipierii săi sunt de-a dreptul descurajaţi de criza de rezultate a echipei oltene.

Atacantul a marcat golul prin care "Ştiinţa" a obţinut un punct, 1-1, cu Victoria Brăneşti, dar oltenii nu se pot lăuda decât cu două puncte câştigat în ultimele 7 etape!

"Sunt trist. Avem ghinion şi nu ştim ce să mai facem. Ne pare rău că am pierdut două puncte. Am dominat copios, dar din păcate am pierdut două puncte mari. Trebuie să fim mai concentraţi în faţa porţiiNu mai zic că mergem acum să luăm puncte la Timişoara. Nu vreau să mai declarăm şi să plecăm iar dezamăgiţi", a spus Mihai Costea.

El este supărat şi pe fanii care l-au înjurat pe fratele său Florin, autorul unei ratăr monumentale în ultimele minute de joc. "Sunt dezamăgit de atitudinea unor suporteri care l-au înjurat pe Florin, nu că ar fi fratele meu, însă se procedează urât cu el. Şi-a rupt picioarele pentru Universitatea Craiova, e golgheterul echipei şi este înjurat în permanenţă", a spus fotbalistul oltean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite