Messi a scăpat ieftin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul meciului cu Atletico Madrid, cel mai bun fotbalist din lume a fost la un pas de o fractură groaznică. Leo marcase pentru Barcelona înainte să se accidenteze. Atacantul Barcelonei s-a ales cu o simplă întindere de ligamente la gleznă şi va lipsi de pe teren minimum două săptămâni.

Se poate spune că Barcelona a trecut duminică seara prin cel mai difícil moment din ultimii ani. Însă nu din cauza unor rezultate negative, ci ca urmare a suspansului generat de intrarea criminală a cehului Ujfalusi asupra lui Leo Messi. Cu puţine minute înainte de finalul partidei, "diamantul" grupării catalane a fost "şlefuit" de fundaşul lui Atletico Madrid, argentinianul scăpând ca prin minune de o fractură care putea să-i pericliteze cariera.

Fotografía exclusivă realizată de ziarul Marca arată clar faptul că glezna lui Messi s-a îndoit sub "talpa" lui Ujfalusi. Părăsind terenul pe targă, "Puricele" a pus pe jar întreaga suflare catalană, importanta victorie obţinută de Barca (2-1) la Madrid pălind în faţa întrebărilor legate de gravitatea accidentării lui Messi. Până la urmă, diagnosticul a fost unul lejer, o întindere a ligamentelor care necesită o pauză de cel puţin 15 zile.

Ujfalusi şi-a cerut scuze

Evident, unul dintre cei mai supăraţi oameni din tabăra Barcelonei a fost antrenorul Pep Guardiola, care şi-a ironizat adversarul: "Dacă va juca mereu cu asemenea agresivitate, atunci Atletico poate candida la titlu". "Prin asemenea faulturi, se dă un exemplu că Leo poate fi oprit doar prin mijloace criminale", a completat Guardiola.

Şi conaţionalii lui Messi au reacţionat la fel de dur. „Ujfalusi ar putea fi declarat persona non-grata pe pământ argentinian", a scris ziarul Ole. Ieri, fundaşul ceh şi-a cerut scuze în mod public pentru faultul făcut, declarând că „a fost doar ghinion, fără intenţie".

Meciurile pe care le ratează Messi


Barcelona - Gijon La Liga
Bilbao - Barcelona La Liga
Rubin Kazan - Barcelona   

Liga Campionilor   

Barcelona - Mallorca  La Liga
Japonia - Argentina Amical

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite