Meci nebun în „Groapă“. Dinamo a remizat cu Astra, după ce a condus cu 2-0 şi a jucat 35 de minute în superioritate. Penalty inventat de Balaj în prelungiri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Dinamo a remizat, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), cu echipa campioană Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care a condus cu 2-0 şi a evoluat în superioritate numerică din minutul 58. Astra a egalat din penalty în minutul 90+3.

Pentru Dinamo au marcat Nemec '34 şi Hanca '51, iar pentru Astra a punctat Săpunaru '82 şi Nicoară '90+3. 

Dinamo: Penedo Cano - Romera Navarro, M. Popescu, Maric, St. Filip - Busuladzici - Hanca, Nistor, Palici (Mahlangu '76) - Lazăr  (Rotariu '80) - Nemec (Gnohere'49). Antrenor: Ioan Andone

Astra Giurgiu: S. Lung - Săpunaru, Geraldo, Fabricio (Romario '46), Morais - Boubacar, Lovin (Teixeira 46), Ioniţă, Budescu (Nicioară '61), Stan - Alibec. Antrenor: Marius Şumudică

Cartonaş roşu: Morais '57

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat de Vladimir Urizcă şi Aurel Oniţă. Rezervă a fost Florin Miron, iar observatori Marian Bucurescu şi Dan Berbecaru. 

Din minutul 57, Astra a evoluat cu un jucător mai puţin, după ce Junior Morais a fost eliminat. La meci au asistat 2.453 de spectatori, a relatat News.ro.

Pe parcursul meciului, fanii dinamovişti au scandat 'Demisia' în repetate rânduri. Suporterii i-au cerut lui Marius Şumudică să vină la Dinamo, iar tehnicianul a scandat altături de ei injurii la adresa Stelei.

Antrenorul Ioan Andone consideră că arbitrul Cristian Balaj nu ar fi trebuit să acorde penalti în minutul 90+3 al meciului dintre Dinamo şi Astra, scor 2-2, din Liga I, dar a apreciat că fotbalul "pedepseşte" jucătorii când nu sunt concentraţi până în ultimul moment. "A fost o partidă ciudată, controlată de noi 80 de minute, şi cu o simplă greşeală cu o minge dată în centru totul se dărâmă. E clar că nu avem experienţă în asemenea situaţii, timp de 80 de minute totul a fost în egulă, dar nu învăţăm din greşeli. Nu cred că a fost penalti, cred că s-a înşelat Cristi, i-am spus la final, pentru că Romario i-a pus mâna în faţă lui Popescu să nu-i ia faţa, asta i-am zis la final. Fotbalul te pedepseşte dacă nu-l tratezi cum trebuie, cu concentrare 93 de minute, jocul a fost bun şi jucătorii îşi pierd din răbdare pentru că spun că nu a fost acel penalti. Dacă nu e penalti în minutul 93, e viciere de rezultat. Mi-aş fi dorit o victorie pentru moralul lor, mi-e frică să nu cadă. Am vorbit cu Şumi, bem o cafea săptămâna viitoare, e un antrenor bun, s-a văzut, nu pot spune ce mi-a zis, aşa este în meseria asta", a spus Andone. 

"A fost un meci viu disputat, dominat în prima parte de Dinamo, apoi ne-am reabilitat după ce am schimbat sistemul cu doi mijocaşi centrali. Am luat un gol pe o greşeală impardonabilă, apoi ne-am deschis, iar Dinamo a început să joace mai bine, dar imi felicit jucătorii, e un mare rezultat sa revii de la 2-0. Chiar dacă au fost unele probleme de abitraj, nu uitaţi că noi am dominat partida şi în 10 oameni. Asta înseamnă potenţă şi dorinţă de câştiga, deşi jucăm din 3-3 în zile şi ne plimbăm pe un stadion pe altul. Cred că am gândit foarte bine partea secundă şi împreună am obţinut un egal bun în economia campionatului. Am riscat în zece oameni, nu avem timp să ne recuperăm, felicit preparatorul, un băiat deştept.", a spus şi Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite