Maria i-a cerut fratelui ei, Edi Iordănescu, să iasă din fotbal. Selecționerul are contract până la finalul Euro 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Iordănescu face parte dintr-o familie în care fotbalul este pe primul plan. Tatăl ei, Anghel Iordănescu, a avut rezultate mari cu Steaua și cu echipa națională, în timp ce fratele ei, Edi Iordănescu și-a clădit un nume ca antrenor și a bifat o performanță frumoasă: calificarea la Euro 2024.

Maria Iordănescu și celebrul ei tată, Anghel Iordănescu. Foto Facebook
Maria Iordănescu și celebrul ei tată, Anghel Iordănescu. Foto Facebook

Cu toate acestea, Maria Iordănescu e de părere că, după ce tatăl ai a ieșit din fenomen, și selecționerul României ar trebui să se lase de fotbal și să apuce altă cale.  „Edi seamănă din ce în ce mai mult cu tata. Mi-aș permite eu să fac această afirmație. Și când spun asta mă refer la faptul că ascultă sfaturile celor din jur, dar pune în aplicare doar ce consideră el. Așa cum făcea și tata, de altfel.

Eu i-am spus că da, mi-aș dori pentru el, ca la un moment dat, să se liniștească și să o ia pe altă cărare. Domeniul în care activează acum este unul consumator. Hai să nu spun energie, că ar fi prea puțin și aș minimiza mult fenomenul. E consumator de spirit, de suflet. Te macină pe interior”, a spus Maria Iordănescu pentru Unica.

Maria și Edi Iordănescu au o relație apropiată. Foto Facebook
Maria și Edi Iordănescu au o relație apropiată. Foto Facebook

Maria Iordănescu a mai declarat că lumea în care trăim este plină de răutăți și de jigniri, care ajung mult mai ușor la oamenii vizați, din cauza mediului online. Tânăra este preocupată de faptul că aceste răutăți ajung cu atâta ușurință la fratele ei și la familia lui. Prezentatoarea de televiziune a mai spus pentru Unica și faptul că este mândră de reușitele familiei ei și încrezătoare că România va face o figură frumoasă la Euro 2024.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite