Manchester, gata să arunce 70 de milioane pentru Gareth Bale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manchester United i-a făcut o ofertă de 70 de milioane de euro lui Tottenham pentru mijlocaşul ofensiv Gareth Bale, încercând să mute totodată, printr-un eventual transfer, centrul de interes din jurul problemelor dintre club şi Wayne Rooney.

Declarat fotbalistul anului sezonul trecut în Anglia, Gareth Bale e dorit de clubul de pe Old Trafford pentru o sumă de transfer colosală, 70 de milioane de euro. Oficialii lui United au declarat că îşi propun ca acesta să fie primul transfer din mandatului noului antrenor al clubului, David Moyes.

Totodată, ei vor să refacă imaginea negativă a lui Manchester din ultima vreme, întreaga reputaţie fiind afectată de problemele apărute în legătură cu plecarea lui Rooney.

Pe lista de transferuri posibile în această vară rămân, pe lângă mijlocaşul lui Tottenham, nume precum Cesc Fabregas sau Cristiano Ronaldo, despre care se zvoneşte că şi-ar dori o întoarcere în Anglia.

Gareth Bale e jucătorul lui Tottenham din 2007, de când s-a transferat de la Southampton. În aceşti şase ani, a însumat 146 de apariţii şi a marcat 42 de goluri în tricoul lui Spurs.

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite