Lucian Bute nu mai inspiră teamă: "Îi dau cel mult şase runde! O să-l distrug"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

James DeGale şi Lucian Bute se vor înfrunta duminică dimineaţa (ora 07.00, ora României) la Quebec. Miza partidei este centura IBF.

Lucian Bute (36 de ani) are oportunitatea de a-şi recupera centura IBF, dar oponentul său nu îi acordă nicio şansă. "Vorbim despre un meci de şase runde, dar se poate încheia şi după trei. Îl voi distruge! O să încep tare şi o să mă arunc peste el cu o avalanţă de lovituri", s-a împăunat James DeGale, campion olimpic la amatori şi deţinător al centurii IBF, distincţie pe care Bute a pierdut-o în faţa lui Carl Froch.

Bute şi antrenorul său Howard Grant chiar asta aşteaptă, ca James DeGale să înceapă meciul în ofensivă, sperând ca românul să lovească pe contraatac, să găsească o lovitură câştigătoare.

Partida dintre Lucian Bute şi englezul James DeGale (29 de ani) are loc duminică dimineaţa, de la 07.00. Deocamdată, nicio televiziune nu a preluat dreptul de a transmite meciul. Singura instituţie media care va relata în direct desfăşurarea partidei este Radio România Actualităţi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite