Lovitură media, balon de oxigen pentru cluburi şi veste bună pentru abonaţii RCS: Liga I, transmisă şi de DigiSport!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România, RCS-RDS, va transmite meciurile din Liga I şi Cupa Ligii în următorii patru ani, în urma unor negocieri finalizate cu Arpad Paszkany, cel care se află în spatele companiei Intel Sky Broadcast din Malta, deţinătoarea drepturilor TV.

Lovitură importantă astăzi din partea reţelei RCS-RDS, care a anunţat printr-un comunicat că începând din luna februarie va transmite meciurile din Liga I şi Cupa Ligii prin intermediul posturilor DigiSport 1,2 şi 3, dar şi pe site-ul www.digisport.ro şi pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro. Cea mai bună veste pentru abonaţii RCS-RDS este că nu vor exista costuri suplimentare. 

„Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienţilor noştri Liga 1, fără costuri suplimentare, răsplătindu-le în acest fel loialitatea, dar şi încrederea în serviciile noastre“, a transmis Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al RCS&RDS.

Liga 1 RCS RDS. Negocieri susţinute în ultimele zile

Este punctul final într-o luptă care a durat a durat luni bune şi de pe urma căreia au pierdut atât fanii cât şi echipele din Liga I. În acest sezon, meciurile din prima ligă, transmise de televiziunile care au fost deţinute de Paszkany, Look TV şi Look Plus, s-au văzut doar în reţelele UPC (şi platforma sa de satelit, Focus Sat), Romtelecom şi iNES IPTV (care transmite televiziuni prin internet). 

Negocierile din ultimele zile şi dintre directorul RCS, Zoltan Teszari, şi Arpad Paszkany, s-au finalizat aseară, dar nu există deocamdată informaţii oficiale şi detalii financiare despre contract. 

„Gazeta Sporturilor“ vorbeşte despre 12 milioane de euro plătiţi de către RCS-RDS, dar nu se specifică dacă e vorba de un buget total sau de valoarea anuală a contractului. 

Interesant este că din 15 ianuarie până la finalul lunii trebuie virată în conturile cluburilor din Liga I a doua tranşă a drepturilor TV din partea firmei Intel Sky Broadcast din Malta, şi au existat tot mai multe voci care au susţinut că există probleme cu banii. 

Citeşte şi 

Dosarul „Scandalul de la Antene”. Administratorul RCS&RDS a povestit instanţei cum a fost şantajat de oamenii lui Dan Voiculescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite