Lovitură în fotbalul mondial: abia ajuns la PSG, Beckham a semnat cu chinezii. Contractul său a produs reacţii acide la Beijing

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Superstarul englez va merge în Asia, în schimbul unei sume colosale, care sfidează criza financiară, dar şi logica.

La 37 de ani, David Beckham continuă să facă bani grei de pe urma imaginii sale. Oficialii primei ligi din China au anunţat semnarea unui acord cu superstarul engelz prin care acesta a devenit ambasadorul campionatului din această ţară. 

Potrivit acordului semnat de cele două părţi, Beckham va face mai multe vizite în China pentru a promova Superliga, competiţie unde, în ultimii ani, au ajuns nume sonore precum Marcello Lippi, Lucas Barrios, Zvejzdan Misimovici şi Seydou Keita. Golgheterul ultimei ediţii a fost un român, Cristian Dănălache! 

Contract colosal pentru Beckham

„Gazetta dello Sport“ a dezvăluit că Beckham a semnat un contract de cinci ani cu chinezii, urmând să fie plătit cu o sumă totală de 58 de milioane de euro!

Această informaţie a produs valuri în China, iar oficialii campionatului s-au grăbit să nege totul, precizând că Beckham va fi plătit cu „doar“ două milioane de euro, banii urmând a fi plătiţi de sponsori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite