Lionel Messi, ironizat de Thomas Muller, după șocul Bayern - PSG. Ce a spus liderul bavarezilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bayern a învins-o pe PSG cu 2-0 în returul „optimilor” Champions League și s-a calificat în ”sferturi” cu 3-0 la general. La finalul partidei, Thomas Muller (33 de ani), liderul bavarezilor, s-a lăudat cu palmaresul contra lui Leo Messi (35 de ani).

La finalul partidei cu Bayern, un fan a vrut să ajungă la Messi, dar a fost imobilizat. Gettyimages
La finalul partidei cu Bayern, un fan a vrut să ajungă la Messi, dar a fost imobilizat. Gettyimages

Atacantul lui Bayern a declarat că Cristiano Ronaldo i-a dat mai mari bătăi de cap, în timp ce superstarul argentinian e victima perfectă pentru formația sa. „Împotriva lui Messi lucrurile merg mereu bine, în toate competițiile, în ceea ce privește rezultatele.

La nivel de club, Cristiano Ronaldo era problema noastră, când juca la Real Madrid”, a declarat neamțul, citat de Marca. După care Thomas Muller a ținut totuși să precizeze și că „Am cel mai mare respect pentru performanța lui Messi de la Campionatul Mondial”.

Iar statisticile îi dau dreptate: Muller l-a întâlnit de 7 ori pe Lionel Messi, câștigând 6 dintre întâlniri. La polul opus, germanul a câștigat o singură confruntare cu Ronaldo, dintr-un total de 8!

Messi, ținta unui suporter

În altă ordine de idei, Lionel Messi nu a ieșit cu nimic în evidență în timpul partidei cu Bayern din Liga Campionilor, dar a fost protagonistul unui moment inedit după fluierul final, când un fan a intrat pe teren.

Suporterul a reușit să intre nestingherit pe suprafața de joc și a ajuns la un singur pas de Lionel Messi, când forțele de ordine au reușit să-l imobilizeze și să-l scoată din stadion. Vedeta lui PSG a părut speriată când a văzut cât de aproape de el a ajuns suporterul, care a alunecat exact când mai avea un pic  să ajungă la argentinian

Liga Campionilor, optimi de finală

Chelsea - Dortmund 2-0 (în tur 0-1)

Benfica - Club Brugge 5-1 (2-0)

Bayern Munchen - PSG 2-0 (1-0)

Tottenham - AC Milan 0-0 (0-1)

Marți, 14 martie

FC Porto – Inter ( in tur 0-1)

Manchester City – Leipzig (1-1)

Miercuri, 15 martie

Napoli – Eintracht (2-0)

Real Madrid – Liverpool (5-2)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite