Kylian Mbappe, prima reacție după o nouă eliminare a lui PSG din Liga Campionilor. Rămâne sau nu în capitala Franței

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSG a părăsit actuala ediție din Champions League, după 0-3 la general cu Bayern Munchen, în optimile de finală ale competiției, un rezultat cu care și-a obișnuit suporterii de câțiva ani încoace, deși aici joacă cele mai mari vedete ale fotbalului, Kylian Mpabbe și Lionel Messi.

Mbappe, o nouă dezamăgire cu PSG. Foto EPA EFE
Mbappe, o nouă dezamăgire cu PSG. Foto EPA EFE

Kylian Mbappe a vorbit după eliminarea din Champions League, după ce PSG nu a reușit nici în acest an să își îndeplinească marele obiectiv, iar campioana Franței a părăsit din nou prematur competiția, la fel ca și în edițiile precedente.

La finalul manșei retur cu Bayern Munchen, Kylian Mbappe a oferit o declarație sinceră și a recunoscut superioritatea adversarilor. "Bayern are o echipă construită pentru a câștiga Liga Campionilor. La începutul sezonului, am spus că vom face tot posibilul. Acesta este însă potențialul nostru maxim. Ne vom analiza și ne vom întoarce la viața de zi cu zi din campionat.

Dacă această eliminare îmi poate afecta viitorul? Nu, nu, sunt calm. Singurul lucru care contează pentru mine în acest sezon este să câștig campionatul și apoi vom vedea", a spus Mbappe, după meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite