Liga I, etapa a 12-a: Petrolul obţine pe final victoria la Botoşani, scor 2-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul a egalat-o pe Steaua în fruntea clasamentului (dar are două meciuri în plus disputate), după succesul la limită pe terenul nou-promovatei FC Botoşani, scor 2-1.

Petrolul a deschis scorul în prima repriză, când Teixeira a reluat din interiorul careului, cu un şut de la 14 metri, şi l-a învins pe goalkeeper-ul gazdelor (15). 

Mijlocaşul portughez a fost, de altfel, cel mai activ jucător al “lupilor galbeni”. A mai avut un şut, puţin pe lângă bara din dreapta (28), din drop, iar în partea secundă a mai înscris încă o dată în poarta lui Curileac, dar reuşita n-a fost validată, fiindcă mijlocaşul Petrolului se afla în ofsaid. 

Gazdele au egalat în minutul 70, prin atacantul Hadnagy, după o lovitură de colţ, iar reuşita de trei puncte a Petrolului a venit tot după un corner. 

Cu patru minute înainte de final, Dore a plasat o lovitură de cap la colţul lung, Curileac a fost învins, iar Petrolul s-a impus cu 2-1. 

Petrolul are 25 de puncte, după 12 etape, în timp ce FC Botoşani rămâne cu 19 puncte, deocamdată pe locul 5. 

Botoşani: Curileac - Patache, Poverlovici, C. Dinu, Acsinte - Vaşvari, Ghinga (Codoban '57) - Fulop, Croitoru, Hadnagy (Tincu '83) - Cârjan (I. Matei '77). Antrenor: Cristian Popovici.

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Hoban, Geraldo, Guilherme - Romario, De Lucas (Dore '73) - Priso (Fernandez '58), Boudjemaa (Moraru '68), Teixeira - Camara. Antrenor: Cosmin Constra.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Vasile Marinescu, Iulian Radu (asistenţi)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite