Lewandowski: „Am stat bine în teren, am avut posesie, a fost greu pentru români“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Robert Lewandowski a declarat, după victoria din meciul cu România, scor 3-0, că Polonia a stat bine în teren, a avut posesie, iar pentru jucătorii români nu a fost uşor.

"În prima repriză am jucat bine, dar în repriza a doua am început mai rău. După întreruperea meciului ne-am calmat şi am obţinut o victorie extrem de importantă. Noi vedem ce avem de făcut, ne concentrăm pe meciurile noastre, România mai are multe meciuri, poate recupera. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, ştiam că România a primit puţine goluri în ultimele meciuri, dar am făcut un meci bun. Am stat bine în teren, am avut posesie, nu a fost uşor pentru România. Nu contează câte goluri marchez eu, contează cele trei puncte pe care le-am obţinut", a spus Lewandowski pentru Dolce Sport.

"Se văd schimbări în jocul României de când a venit Daum, mai ales în ceea ce priveşte organizarea foarte bună a jocului. Daum este unul dintre cei mai buni antrenori pe care eu îi cunosc şi asta se vede în jocul României. E prima înfrângere la un scor mare de când a venit el antrenor. Astăzi românii au jucat bine, dar noi am fost de neoprit. Ceea ce a contat a fost concentrarea şi consecvenţa. Grupa este echilibrată, Muntenegru a pierdut cu Armenia şi trebuie să respectăm toţi adversarii, aşa cum am făcut şi astăzi", a spus Nawalka. Tehnicianul polonez consideră că formaţia sa nu a avut un meci uşor aşa cum s-ar crede la prima vedere: "România ne-a dat o replică foarte puternică astăzi, chiar dacă ne uităm la rezultat şi pare că a fost un meci foarte uşor. Dar nu a fost aşa. România a avut câteva ocazii foarte bune la începutul reprizei a doua, dar noi am jucat foarte bine pe contraatac. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru cum au evoluat şi pentru că am realizat ceea ce ne-am propus. Mereu ne dorim să câştigăm la un scor cât se poate de mare. Astăzi ne-a ieşit şi ne bucurăm foarte mult".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite