Levy, ruinat de propriii evrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii lui Levy (stânga) vor juca împotriva croaţilor
Elevii lui Levy (stânga) vor juca împotriva croaţilor

Beitar Ierusalim a depus ieri o plângere la Federaţia Israeliană de Fotbal prin care-i cere antrenorului daune de circa 350.000 de euro.  „Tată, Levy mi-a zis că e problema lui cu cei de la Beitar, aşa că pe mine nu mă interesează conflictul ăsta“, a spus latifundiarul din Pipera.

Deşi susţinea că şi-a reglat problemele cu fostul său club, Beitar Ierusalim, Ronny Levy a avut parte ieri de o surpriză extrem de neplăcută. Gruparea din Ţara Sfântă a depus un memoriu împotriva antrenorului de 45 de ani la Tribunalul de Litigii al Federaţiei Israeliene de Fotbal, prin care-i cere lui Levy daune de două milioane de şekeli, adică circa 350.000 de euro! Mai mult, israelienii se gândesc să depună o plângere şi la FIFA împotriva antrenorului, dar şi a clubului din Ghencea.

Cum s-a ajuns la această sumă? Patronul Arkadi Gaidamak a luat în calcul atât cota de antrenor a lui Ronny Levy, cât şi prejudiciile create de plecarea sa de la club. Peste 500 de fani au protestat, la începutul lunii, în faţa reşedinţei lui Gaidamak, pentru a-i cere socoteală, după ce Levy semnase cu Steaua. Încă din momentul în care l-a instalat antrenor la Steaua, Gigi Becali a afirmat că el nu are nicio legătură cu acest litigiu. „Tată, Levy mi-a zis că e problema lui cu cei de la Beitar, aşa că pe mine nu mă interesează conflictul ăsta", a spus latifundiarul din Pipera.

Se bazează doar pe un acord verbal

Jurnaliştii de la cotidianul „Maariv" susţin că Levy îşi bazează apărarea doar pe un presupus acord verbal pe care tehnicianul l-a primit de la patronul Gaidamak, în momentul în care a început să negocieze cu Steaua. Totuşi, aceeaşi sursă menţionează că acţiunea clubului nu putea fi începută fără acceptul lui Gaidamak, astfel că antrenorul israelian ar putea avea probleme serioase în instanţă.

Renunţă la Goga

Deşi a afirmat că „îl iau pe Goga dacă nu-l ia Vasluiul" sau „i l-am propus pe Goga prietenului Niculae de la Astra, dar îl iau eu dacă nu-l vrea", Gigi Becali s-a răzgândit. „Goga nu are cum să vină la Steaua. Cere 18.000 de euro pe lună, sunt prea mulţi bani!", a anunţat latifundiarul. În vârstă de 27 de ani, Dorin Goga joacă la Poli Timişoara din vara lui 2008, adunând în Banat 76 de meciuri şi 23 de goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite