Klopp, devastat: Liverpool iese din lupta sufocantă pentru titlu după un rezultat groaznic

0
Publicat:

Liverpool a fost învinsă pe terenul concitadinei Everton, cu scorul de 2-0, miercuri seara, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League, un eşec în urma căruia echipa antrenată de Juergen Klopp şi-a compromis serios şansele de câştigare a titlului de campioană a Angliei.

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool. FOTO: Arhiva Adevărul
Jurgen Klopp, antrenor Liverpool. FOTO: Arhiva Adevărul

"Caramelele" s-au impus în Merseyside Derby, aşa cum este denumit duelul dintre cele două rivale din oraşul Liverpool, prin golurile lui Jarrad Branthwaite (27) şi Dominic Calvert-Lewin (58).

Liverpool, care nu mai pierduse din 17 octombrie 2010 în campionat pe terenul lui Everton, a rămas pe locul secund în clasament în urma acestei înfrângeri, la trei puncte de liderul Arsenal Londra. "Cormoranii" au un avans de un punct faţă de Manchester City (locul 3), deţinătoarea titlului având însă două meciuri mai puţin disputate.

Everton, ocupanta locului 16, a profitat în schimb de acest rezultat pentru a se distanţa la opt puncte de Luton Town, echipa aflată pe primul loc retrogradabil.

Într-o altă restanţă din runda a 29-a din Premier League, Manchester United s-a impus cu 4-2 în faţa "lanternei roşii" Sheffield United, pe Old Trafford, după ce oaspeţii au condus de două ori. Acesta este primul succes în cinci meciuri de campionat pentru Manchester United, aflată pe locul 6 în clasament, cu un avans de trei puncte faţă de Newcastle (7).

După 34 din cele 38 de etape, clasamentul Premier League se prezintă astfel:

1. Arsenal Londra 77 puncte (34 de jocuri)

2. FC Liverpool 74 (34 de jocuri)

3. Manchester City 73 (32 de jocuri)

4. Aston Villa 66 (34 de jocuri)

5. Tottenham 60 (32 de jocuri)

6. Manchester United 53 (33 de jocuri)

7. Newcastle 50 (33 de jocuri)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite