Ironiile lui Mutu la adresa lui Piţurcă au ajuns în presa bitanică. „Briliantul“ este pus la zid de jurnaliştii englezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu l-a comparat pe Victor Piţurcă cu Mr. Bean FOTO Facebook Adrian Mutu
Mutu l-a comparat pe Victor Piţurcă cu Mr. Bean FOTO Facebook Adrian Mutu

Ironiile lui Adrian Mutu faţă de selecţionerul Victor Piţurcă nu au fost gustate deloc de jurnaliştii britanici, care l-au defăimat în paginile ziarelor engleze pe fostul atacant al lui Chelsea.

"Gluma eşti tu, Mutu!", scrie ediţia eletronică a ziarului Daily Mail, care dezaprobă comportamentul atacantului faţă de Victor Piţurcă. De altfel, jurnaliştii relatează pe scurt de unde până unde Mutu a ajuns să-l compare pe selecţionerul cu celebrul actor Mr. Bean.

"Cariera turbulentă a lui Adrian Mutu a cunoscut o nouă turnură dupa ce i s-a transmis că nu va mai juca niciodată pentru naţionala României, din cauză că atacantul l-a comparat pe selecţioner cu Mr. Bean. Cariera lui Mutu a fost dominată de probleme personale, totul culminând cu două suspendari pentru consum de droguri. Imaginea bizară a fost imediat ştearsă, dar îl va costa pe Mutu scump, întrucât el nu va mai convocat pe viitor la lotul naţional", scrie Daily Mail.

Gestul lui Mutu a fost criticat nu doar de presa britanică, ci şi de alţi oameni de fotbal din România, printre care Loţi Boloni, Anghel Iordănescu sau atacantul Marius Niculae. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite