Iordănescu face lumină asupra neconvocărilor lui Maxim și Mitriță. ”Linie și excludere”

0
0

Selecționerul Edi Iordănescu (44 de ani) a ținut să-i răspundă duminică lui Mihai Stoica, după ce managerul general al celor de la FCSB a afirmat că Alexandru Maxim și Alex Mitriță nu se află în lotul „tricolorilor” pentru că ar fi refuzat convocarea.

Talentatul Maxim nu a prins naționala pentru ultimele jocuri din Liga Națiunilor. Arhivă Adevărul
Talentatul Maxim nu a prins naționala pentru ultimele jocuri din Liga Națiunilor. Arhivă Adevărul

Mihai Stoica a dezvăluit că, din informațiile sale, Maxim și Mitriță ”nu prea ar mai fi vrut să vină la națională. Jucătorii au cam decis să nu prea vină. Sau când au venit au spus, nu ştiu, «trimite-mi şi mie bilet la business, că altfel nu vin»”.  Edi Iordănescu a comentat afirmația lui managerului FCSB potrivit căreia i-ar fi exclus din angrenajul echipei naționalei.

„Acolo unde simt jumătăți de măsură va fi linie și excludere”

„Am spus că un criteriu fundamental din ce înseamnă viziunea mea, pe lângă valoare și forma de moment, dacă se poate și continuitate, e foarte important, că suferim aici, este dorința foarte mare și necondiționată a jucătorilor de a veni la națională”, a declarat Iordănescu.

”Acolo unde simt jumătăți de măsură, există anumite rețineri dintr-un anumit motiv sau altul, atunci din punctul meu de vedere va fi linie și excludere, doar așa putem consolida spirit și mentalitate. În ceea ce îi privește pe cei doi, e o poveste complexă, nu pot comenta ce se spune în spațiul public”, a spus Iordănescu, care și-a îndulcit apoi discursul.

”Cu Maxim am avut mai mult contact decât cu Mitriță în ultima perioadă, l-am și vizitat, a arătat o atitudine extraordinară în acțiunea din iunie, e un jucător cu caracter deosebit. Mitriță e un talent care încă nu reușește să descopere ce poate să facă, sper să reușească în viitor, cu asta am spus ce aveam de spus”, a declarat Iordănescu într-o conferința de presă.

România joacă luni, de la ora 21.45, ultimul meci din grupă în Liga Națiunilor, contra Bosniei și Herțegovina după ce vineri a remizat, 1-1, în Finlanda. 

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite