Ion Crăciunescu despre arbitrajul partidei Steaua-Ceahlăul: „S-au comis greşeli impardonabile”. Care sunt erorile sancţionate de fostul şef al CCA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al CCA, Ion Crăciunescu, a luat la ţintă arbitrajul din meciul Steaua-Ceahlăul, arătând cu degetul greşelile grave pe care brigada condusă de Radu Petrescu le-a comis şi care au favorizat victoria roş-albaştrilor.

Ion Crăciunescu, specialist al fazelor litigioase din arbitraj, consideră că arbitrul Radu Petrescu şi brigada sa nu pot avea circumstanţe atenuante, în condiţiile în care aceste greşeli au fost uriaşe. „Nu vreau să intru în detalii. Tot ce pot să spun e că, din punctul meu de vedere, Radu Petrescu a comis două greşeli impardonabile prin neacordarea a două lovituri de la 11 metri”, a spus Crăciunescu.

De altfel, erorile brigăzii de arbitri au fost recunoscute şi de oficialii Stelei, care i-au acuzat şi ei pe „fluieraşi” pentru aceste greşeli. Mihai Stoica a precizat: „E foarte adevărat că primul gol al nostru a fost înscris dintr-o poziţie neregulamentară. La început nici noi, de pe bancă, nu ne-am dat seama.  Dar arbitrul trebuia să ne acorde o lovitură de la 11 metri în prima repriză.”

Ce reclamă cele două tabere: 

Ceahlăul susţine că ambele goluri ale Stelei au fost marcate din offside. De asemenea, la finalul meciului, nemţenii ar fi trebuit să primească un penalty, dar Radu Petrescu a închis ochii la intrarea lui Latovlevici asupra unui atacant stelist.

Steaua reclamă că ar fi avut un penalty în prima repriză a meciului, pe care Radu Petrescu nu l-a văzut.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite