Ilie Dumitrescu intră în lumea pariurilor online. A devenit imaginea unui brand important de pe această piaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Gabi Balint, Gheorghe Craioveanu şi Dan Petrescu, un alt component al Generaţiei de Aur şi-a asociat numele cu o casă de pariuri.

Unibet, care are in prezent peste 13,5 milioane de clienţi din peste 100 de ţări, a semnat un acord cu Ilie Dumitrescu prin care acesta a devenit ambasador de brand.

Cei de la Unibet sunt unul dintre cei 19 operatori licentiati in prezent în Romania de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, pentru a putea oferi in tara noastra jocuri de noroc la distanta (pe internet). Conform unui comunicat de presa al companiei, alegerea lui Ilie Dumitrescu a fost facuta in urma unei analize complexe a pietei de media din Romania, iar ceea ce a contat a fost prezenta activa a fostului mare fotbalist in show-uri TV, in calitate de analist documentat si credibil, in care a reusit mereu sa explice momentele cheie ale meciurilor. Dupa ce si-a incheiat cariera de jucator, Ilie Dumitrescu s-a remarcat prin colaborarile cu mai multe televiziuni, pentru care a oferit comentarii sportive si analize de specialitate.

"De fiecare data cand analizez un joc, ma pregatesc cat mai bine, astfel incat sa le explic telespectatorilor cum sa judece corect o faza. Sper ca prin analizele pe care le voi face la TV, pe blog, pe Facebook si pe Youtube sa le ofer pariorilor informatii tehnice si tactice, care sa-i ajute sa ia cele mai bune decizii", a declarat Ilie Dumitrescu, motivandu-si alegerea de a se implica in lumea pariurilor sportive.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite