Idolul Giuleştiului întoarce armele! Bornescu vrea să taie sâmbătă din faşă şansele Rapidului la titlu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Pepe“ a avut evoluţii apreciate la Craiova, Rapid şi Petrolul
„Pepe“ a avut evoluţii apreciate la Craiova, Rapid şi Petrolul

Mircea Bornescu a venit la Rapid în 2009 şi a devenit imediat idolul tribunelor, care îi scandau numele la fiecare meci. Concurenţa cu Dani Coman, care a fost preferat treptat în locul lui "Pepe" a stârnit însă un scandal monstru în Giuleşti, iar atmosfera de la echipă a avut mult de suferit.

Soluţia era una singură: unul dintre cei doi trebuia să plece. Cel sacrificat de Dinu Gheorghe, preşedintele de atunci, a fost Bornescu, spre dezamăgirea portarului, dar şi a fanilor. Goalkeeper-ul de 31 de ani s-a repliat greu după acest eşec, a plecat la Kavala, de unde s-a întors imediat pentru că grecii au fost retrogradaţi de federaţie şi a jucat cinci meciuri pentru Petrolul. În iarnă a ajuns însă la Universitatea Cluj, iar acest lucru pare un nou început pentru Bornescu. Un nou început care deja îl pune în faţa unei situaţii delicate. Sâmbătă, "Pepe" e nevoit să lupte împotriva echipei pe care o idolatrizează.

"Este o situaţie un pic ciudată pentru mine după ce am jucat la Rapid şi am văzut dragostea fanilor de acolo faţă de mine. Va fi dificil şi emoţionant, dar voi încerca să nu primesc gol, pentru a nu-i dezamăgi pe oamenii care au crezut în mine şi m-au adus la Cluj. Au fost şi momente plăcute şi mai puţin plăcute. Îmi amintesc când am învins Steaua cu 5-1. A fost un moment incredibil. O amintire pe care nimeni nu mi-o va şterge din minte. Eu mi-aş fi dorit să rămân mai mult la Rapid, dar au fost alte motive pentru care n-am rămas. Suporterii ştiu însă de ce am plecat şi nu are rost să mai deschidem subiectul acesta. Dacă stai să analizezi, nu ar fi o mare surpriză să luăm punct cu Rapid, fiindcă avem o echipă foarte bună. Valoric vorbind, putem să ne batem cu orice echipă, iar obiectivul de a ajunge în Europa League este realizabil", spune Bornescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite