Ianis Hagi, subiect de laude din partea unui atacant brazilian de top: „E printre cei mai buni cu care am jucat vreodată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rivaldinho, jucător legitimat la FC Viitorul FOTO Arhivă personală/Facebook
Rivaldinho, jucător legitimat la FC Viitorul FOTO Arhivă personală/Facebook

Unul dintre atacanţii care şi-au pus amprenta, în ultimii ani, asupra fotbalului din Liga I a conturat un portret laudativ pentru Ianis Hagi.

Rivaldinho, fiului fostului mare fotbalist Rivaldo, de la AC Milan sau Barcelona, a avut cuvinte de laudă despre Ianis Hagi, căruia i-a fost coleg la FC Viitorul. 

„Este foarte uşor să joci cu Ianis Hagi. Este excelent, unul dintre cei mai buni cu care am jucat, vreodată. Nu am văzut, niciodată, un jucător care să lovească mingea cu atâta lejeritate şi cu stângul, şi cu dreptul. Recent, la Genk, a marcat două goluri din penalti, unul cu dreptul şi altul cu stângul. Sunt sigur că, dacă i se va oferi posibilitate de a juca şi continuitate, va ajunge foarte departe. Are multă calitate”, a punctat brazilianul, într-un interviu pentru cei de la „Correio Braziliense”, citat de ziare.com.

Jucătorul sud-american a vorbit şi despre nivelul de joc al primului eşalon românesc, întrebat fiind de către jurnalişti: „În România este un campionat echilibrat. Sunt şase echipe care se luptă, mereu, pentru titlu. Nu este ca Spania, ca Anglia, dar este un campionat echilibrat. Există Clujul, care a câştigat ultimele două titluri în România. 

Cât despre planurile sale de viitor, Rivaldinho îşi doreşte să evolueze într-un campionat de top din fotbalul mondial: „Am posibilitatea să joc pentru Spania sau Brazilia. Momentan, nu mă gândesc la asta. Am mult de muncă pentru a ajunge la acel nivel. Am nevoie să ies în evidenţă în România şi să mă transfer într-un campionat din Top 5, în lume”.

Cifrele lui Rivaldinho

  • 24 de ani;
  • 2 goluri în 11 meciuri la Viitorul;
  • 2019 este anul în care s-a transferat la formaţia patronată de Gheorghe Hagi;
  • 5 goluri şi 30 de partide pentru Dinamo, echipă pentru care a jucat, în 2017.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite