HCM Constanţa, examen dificil cu Montpellier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karabatic (în albastru) a fost marcat excelent în meciul tur
Karabatic (în albastru) a fost marcat excelent în meciul tur

HCM Constanţa susţine miercuri un meci dificil pe terenul formaţiei franceze HC Montpellier, liderul grupei A a Ligii Campionilor la handbal, în care un rezultat pozitiv, victorie sau egal, ne-ar putea asigura calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Meciul de miercuri, transmis în direct de Sport.ro de la ora 21,30, este arbitrat de slovacii Milan Sivak şi Peter Dvorsky. HCM Constanţa a susţinut la sfârşitul săptămânii trecute un meci de campionat cu U Timişoara, în care a obţinut o victorie categorică (38-24).

Campioana României ar rezolva, cu un rezultat pozitiv, ecuaţia calificării în optimile de finală ale competiţiei, unde acced primele 4 clasate în cele 4 grupe. Constănţenii mai au de jucat apoi în deplasare cu Valladolid, acasă cu PAOK Salonic şi în deplasare cu Pick Szeged. Dacă HCM Constanţa pierde în Franţa şi mai face un alt pas greşit, meciul de la Szeged poate deveni decisiv pentru locul 4 în grupă.

În meci tur, Constanţa a reuşit o victorie mare în faţa francezilor, cu 37-33, dar Montpellier nu a mai pierdut niciun punct de atunci.

În clasament, Montpellier conduce cu 10 puncte (6 jocuri), urmată de Valladolid (9), Medvedi (8), HCM Constanţa (6), Pick Szeged (3), PAOK Salonic (0).

Miercuri se mai dispută jocul PAOK Salonic - Pick Szeged, iar joi are loc partida Cehovskie Medvedi - Pevafersa Valladolid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite