Handbal: Rezultat pozitiv pentru Rulmentul Brașov, la Galați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prologul etapei a XI-a a Ligii Naționale de handbal feminin, CS Rulmentul Brașov a scos un punct important, în această seară, în deplasarea de la Oțelul Galați, scor 20-20, la pauză 11-11.

Brașovencele au eliminat greșelile din partida cu HCM Roman, din runda precedentă, având o prestație chiar foarte bună în multe momente ale jocului. Portărița Stăncuța Guiu a fost, din nou, cea mai bună „rulmentistă“ de pe teren, cu 16 intervenții decisive!

Formația antrenată de Mariana Târcă și Dumitru Berbece a avut inițiativa în cea mai mare parte a confruntării, conducând chiar cu 10-7 în prima repriză, în minutul 24.

Oaspetele au jucat excelent și în partea a doua, fiind în avantaj pe tabelă, în minutul 51, scor 19-16. Însă, în inferioritate numerică, brașovencele nu au rezistat și au fost egalate și apoi conduse (19-20 min. 58).

Rulmentul putea pleca fără niciun punct de la Galați, însă Guiu a fost providențială la ultimul atac al gălățencelor. După acest egal, brașovencele au acumulat șapte puncte și au urcat, provizoriu, pe locul zece în ierarhia Ligii Naționale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite