Handbal: Liga Naţională: HCM Buzău – Rulmentul Braşov 30-26

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rulmentul Braşov a înregistrat cel de-al cincelea eşec consecutiv Foto: Bogdan Crăciun
Rulmentul Braşov a înregistrat cel de-al cincelea eşec consecutiv Foto: Bogdan Crăciun

În ultima etapă a turului Ligii Naţionale de handbal feminin, Rulmentul Braşov a fost învinsă, în această dimineaţă, în deplasare, de HCM Buzău, scor 26-30, la pauză 8-14.

Chiar dacă au avut o prestaţie bună pe tot parcursul întâlnirii, „rulmentistele" au fost învinse în ultimele minute ale confruntării, arbitrii meciului favorizând pe tot parcursul disputei echipa gazdă.

În total, elevele antrenate de Mariana Târcă au fost sancţionate cu 10 eliminări de câte două minute, prima sancţiune fiind dictată chiar în minutul opt.

În minutul 49, gazdele conduceau cu 23-22, dar centralii întâlnirii au avut grijă ca formaţia din Buzău să nu rateze victoria.

În urma acestui rezultat, Rulmentul a contabilizat cea de-a cincea înfrângere consecutivă din acest an, clasându-se pe locul 12, la cinci lungimi de Rapid, care ocupă prima poziţie retrogradabilă.

Totodată, în următoarea lună, Mariana Târcă nu se va putea baza pe Ana Hamciuc, care are întindere de ligamente.

Îmi pare rău de munca acestor fete, care, efectiv nu au fost lăsate să-şi desfăşoare jocul. Am fost vânaţi de arbitrii pe tot parcursul întâlnirii. Arbitrajul a fost cu tentă evidentă, dezavantajându-ne clar, în situaţii importante ale jocului.

Cu toate acestea, sunt mulţumită de prestaţia fetelor, care s-au dăruit exemplar şi au dat dovadă de caracter. Se vede un plus în evoluţia noastră şi sper să o ţinem tot aşa. Mai avem nevoie de timp ca să ajungem acolo unde ne dorim", a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

În prima etapă a returului Ligii Naţionale de handbal feminin, Rulmentul Braşov va întâlni, în deplasare, pe 6 februarie, pe Cetate Devatrans.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite