Halep zâmbeşte: Cea mai bună veste primită după eliminarea de la Doha

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani) a suferit o eliminare prematură, în Qatar, nereuşind să lege semifinala de la Dubai de încă un parcurs lung, în Orientul Mijlociu.

Simona Halep s-a întors acasă şi, până la Indian Wells (9-20 martie), următorul turneu la care va evolua, trebuie să găsească răspunsurile la nişte întrebări cruciale despre care „Adevărul“ a scris aici.

Până să facă o strategie pentru continuarea acestui sezon, Halep a primit o veste bună. În ciuda eliminării de la Doha, în turul I, căderea ei liberă în clasamentul mondial se va opri. Deocamdată. Pentru că, în clasamentul live, actualizat în timp real, „Simo“ ocupă, în continuare, locul 27 pe care s-a aflat şi înaintea înfrângerii din Qatar. Şi, foarte important, după Halep, urmează nouă jucătoare, care fie că au pierdut deja în turneele la care s-au înscris, în această săptămână, fie că n-au fost implicate în nicio competiţie. Ceea ce înseamnă că nu mai pot acumula puncte pentru a trece peste Simona, în clasamentul care va apărea luni. 

Sara Sorribes Tormo, locul 37 în ierarhia virtuală, e prima jucătoare aflată după Halep în clasament, care încă poate aduna puncte, la Guadalajara. Totuşi, având în vedere că, în această întrecere, campioana va lua 250 de puncte, Sorribes Tormo nu poate trece peste Simona, în clasament, nici dacă va câştiga trofeul în Mexic. În acest moment, cele două sportive sunt despărţite de 495 de puncte.

CITEŞTE ŞI:

Halep, de nepreţuit: De ce trebuie să o respectăm, indiferent de ce va face în viitor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite