Halep, ruinată și abandonată de Mouratoglou: francezii descriu, în premieră, tragedia sportivă a Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când faci alegeri greșite în viață și te debarasezi de oamenii tăi de încredere, cei care au fost alături de tine de la bun început, există riscul să plătești un preț înfiorător de mare! Cazul Halep demonstrează exact acest lucru, după cum Adevărul a arătat, cu argumente, analizând chiar ultimul interviu acordat de „Simo“ pentru Euronews.

Simona Halep
Simona Halep

Acest dialog cu jurnalistul Tokunbo Salako, la rândul său bulversat de starea de spirit a româncei, a readus în atenția presei mondiale suspendarea Simonei Halep (32 de ani) pentru dopaj. Iar francezii de la We Love Tennis tocmai au publicat un text dur intitulat: „Simona Halep, singură în fața TAS, abandonată de gașca lui Mouratoglou“.

Practic, această introducere vorbește de la sine despre tragedia sportivă trăită de „Simo“. De cariera căreia s-a ales praful din cauza unor decizii foarte proaste. Inclusiv dacă va primi un verdict favorabil de la Lausanne, după audierile de la TAS programate pentru 7-9 februarie 2024, această „pată“ de pe imaginea româncei, ajunse în atenția lumii din cauza unui scandal de dopaj, nu se va mai șterge niciodată.

Ce au scris francezii de la We Love Tennis?

*Ultimele declarații date de Halep sunt înfiorătoare. Și vin după cele oferite de fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. Care, cu mare sinceritate, a vorbit despre responsabilitatea sa în acest caz de dopaj.

*Dar ceea ce a suprins la final a fost atitudinea Academiei Mouratoglou. Dacă în momentul izbucnirii scandalului, cei de aici au fost alături de jucătoarea lor și au insistat că aceasta își va demonstra nevinovăția, cu cât a trecut timpul acest sprijin a devenit tot mai mic. De altfel, ținem minte cum un membru al Academiei ne ținea o „lecție“ despre cum totul va reveni la normal, după ce Halep va acorda un interviu pentru CNN...

*Un an mai târziu, Simona e lăsată singură. Se va lupta pentru a-și putea continua cariera, deși devine din ce în ce mai clar că ea nu e vinovată de nimic. Așa că, după o perioadă în care și-a păstrat calmul, ea a început să explice în ce mai constă acum relația ei cu fostul antrenor. Pe scurt, putem spune că această relație e inexistentă în momentul de față. Când a fost întrebată despre ultimul dialog cu Patrick Mouratoglou, Halep a spus atât: „N-am mai vorbit de câteva luni“. Ceea ce spune totul.

SportPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite