Halep, perspective sumbre: Ţiriac a explicat cât timp poate lipsi Simona de pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

E clar: 2021 e un an ca şi încheiat pentru cea mai bună sportivă din România. Iar asta după ce „Simo“ a disputat doar 16 meciuri, în actuala stagiune: 11 victorii, 5 înfrângeri.

Simona Halep (3 WTA) riscă să iasă din Top 10, după cum „Adevărul“ a explicat aici, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla după Wimbledon, oricum, vorbim despre o situaţie iminentă, în condiţiile în care fostul lider WTA suferă de o accidentare destul de gravă.

Iar această realitate tristă a fost confirmată şi de Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT). Potrivit gsp.ro, fostul mare jucător a lăsat de înţeles că Halep poate lipsi inclusiv opt luni din circuit!

Ce a spus Ion Ţiriac?

*Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepţie să mai stea doi, trei ani, cu toate că jocul s-a schimbat mult, în ultimii ani. Sunt nişte fătuci de 17 ani acum... dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni! Ca Simona să mai joace, trebuie să-şi refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep avut un fizic senzaţional, dar fragil.

12 mai e data la care Simona Halep s-a accidentat, suferind o ruptură musculară la gamba piciorului stâng.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite