Halep, întrebată despre problemele ei la spate: Simona a explicat exact cum stau lucrurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: EPA-EFE
FOTO: EPA-EFE

În condiţiile în care s-a înscris şi la proba de dublu de la Australian Open, constănţeanca de 29 de ani va fi solicitată la maximum, începând de miercuri, când va avea zile şi cu câte două partide.

Simona Halep a acuzat, iarăşi, probleme lombare, în înfrângerea suferită în sferturile de la Gippsland Trohpy, în confruntarea cu Ekaterina Alexandrova (33 WTA). În acel moment, atât ocupanta locului 2 mondial, cât şi fanii ei au tras o sperietură zdravană, în condiţiile în care Australian Open bătea la uşă.

Luni însă, în prima ei partidă de la Melbourne, „Simo“ a jucat de parcă n-ar fi avut niciodată probleme cu spatele. Surprinzător oarecum, având în vedere că astfel de afecţiuni pot fi sâcâitoare. După victoria cu Lizette Cabrera (23 de ani, 140 WTA), Halep a fost invitată în Eurosport Cube şi a vorbit, printre altele, şi despre problemele ei la spate. 

Ce a spus Simona Halep?

*Am avut probleme cu spatele acum câteva zile. A fost prea frig pe teren din cauza aerului condiţionat, atunci când s-a închis acoperişul, aşa că spatele mi-a fost uşor blocat. Am urmat un mic tratament iar acum mă simt foarte, foarte bine.

*Am avut emoţii înaintea meciului, trebuie să recunosc. Mereu e frumos să am persoane alături de mine şi să le simt energia. Mi-a lipsit mult asta, anul trecut, şi mă bucur mult că avem şansa să jucăm cu spectatori care să ne privească.

*Astăzi (n.r. - luni) mi-am propus să joc puţin mai agresiv, să dau drumul braţelor şi să lovesc mingea, pentru că poate fi emoţionant să începi un Grand Slam şi nu e uşor. Am reuşit să-mi ating obiectivul de a juca puţin mai agresiv.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite