Halep, în drum spre „infernul“ din Australia: Ce o aşteaptă pe Simona la Sydney şi cum a reacţionat românca la această problemă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca la turneul de la Sydney (6-12 ianuarie). Va fi singura competiţie pentru liderul WTA înainte de Australian Open 2019 (14-27 ianuarie).

Problema e că Simona va avea o perioadă de adaptare foarte scurtă, odată ce va ajunge în Australia. Ea şi-a petrecut inclusiv Revelionul la Bucureşti, în plină iarnă. Acum, în câteva ore, ea va ateriza în Australia, unde canicula face ravagii în această perioadă.

Temperaturile ridicate au făcut chiar victime în Australia, în aceste zile, acolo unde termometru a arătat şi 48 de grade Celsius!

Întrebată despre această problemă, Simona Halep nu s-a arătat deloc îngrijorată de ce o aşteaptă în Australia.

Ce a spus Simona Halep?

*Mie îmi place să joc pe căldură. Condiţia fizică e o parte importantă a jocului meu şi un punct forte al meu. E ceva pentru care lucrez foarte mult pe toată durata anului. Când ai meciuri lungi în condiţii grele, e un mare ajutor psihologic să ştii că poţi trece linia.

*Experienţa mă ajută să ştiu tot ce trebuie să fac pentru a mă recupera şi pentru a avea grijă de mine. Astfel, încerc să nu mă gândesc la căldura foarte mare ca la un lucru negativ. Vreau doar să mă pregătesc cât de mult e necesar şi să fiu precaută.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite