Halep şi-a luat adio de la 2018: Mesajul româncei pe Twitter cu câteva ore înainte de trecerea în noul an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut un 2018 formidabil: a reuşit să câştige primul Grand Slam din carieră şi să-şi consolideze locul 1 în fruntea ierarhiei WTA.

Simona Halep e singura jucătoare importantă care nu va evolua în prima săptămână din 2019, ea urmând să debuteze abia la Sydney (6-12 ianuarie). Va fi singurul turneu în care liderul mondial va juca înainte de Australian Open 2019 (14-27 ianuarie).

Până atunci, constănţeanca îşi continuă antrenamentele în speranţele că, atunci când va reveni pe teren, problemele de la spate nu o vor mai chinui, la fel ca în ultima parte din 2018. 

Până să joace primul ei meci din 2019, liderul WTA a postat un mesaj pe Twitter despre anul care se încheie şi care a fost un real succes pentru Halep: „2018, ai fost extraordinar cu mine. 2019, de-abia aştept să ne întâlnim“.

În 2018, Simona înregistrat 46 de victorii, 11 înfrângeri şi a câştigat trofeul la Shenzhen, French Open şi Montreal. De asemenea, a fost finalistă la Australian Open şi la Roma, acolo unde, pe rând, a fost învinsă de Wozniacki, respectiv Svitolina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite