Halep, fotografia care deprimă: Un an de la ultimul moment fericit pentru Simona pe terenul de tenis

0
Publicat:

La Montreal, începe de astăzi Canadian Open 2023, turneul care, anul trecut, a fost câștigat de „Simo“ după o finală cu Beatriz Haddad Maia. Din păcate, fotografia în care constănțeanca ține trofeul în mână e ultima cu ea într-o postură fericită în circuitul WTA.

Simona Halep, o luptătoare pe terenul de tenis
Simona Halep, o luptătoare pe terenul de tenis

Ce fericiți eram și nici nu știam...“. Iată vorba care a marcat debutul pandemiei, punând sare pe rana oamenilor ale căror vieți au fost date peste cap, brusc, de niște măsuri aberante.

Din păcate, citatul de mai sus se aplică în cazul Simonei Halep și fanilor ei. Pentru că, pe data de 14 august 2022, când a ridicat trofeul de la Canadian Open deasupra capului, câștigând finala cu Beatriz Haddad Maia (6-3, 2-6, 6-3), nici „Simo“ și nici susținătorii ei nu și-ar fi putut imagina vreodată ce coșmar avea să vină pentru fostul lider mondial.

Halep, ținând în mâna trofeul câștigat la Canadian Open 2022
Halep, ținând în mâna trofeul câștigat la Canadian Open 2022

Dintr-o vedetă a tenisului, Simona ajuns să urmărească acest sport la televizor. Practic, după finala care i-a adus trofeul WTA cu numărul 24, Halep a mai jucat doar două partide în circuit: una câștigată cu Potapova la Cincinnati, alta pierdută cu Snigur la US Open. A urmat divorțul de Toni Iuruc și scandalul dopajului care nici până în ziua de astăzi n-are un prim verdict.

343

de zile au trecut de la ultimul meci jucat de Simona Halep, în turul I de la US Open, pe data de 29 august 2022: 2-6, 6-0, 4-6 cu Daria Snigur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite