Halep, criticată din America pentru lipsa inteligenței: „E de noaptea minții ce a făcut!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sedusă, ruinată și părăsită de Patrick Mouratoglou. Cam așa se poate descrie pățania Simonei Halep după colaborarea cu antrenorul francez de 53 de ani. Care, teoretic, ar fi trebuit să relanseze cariera fostului lider WTA, într-un moment în care acesta era în scădere, însă a „reușit“ să facă praf viața lui Halep, atât pe plan personal, cât și profesional, după cum Adevărul a explicat aici.

Simona Halep
Simona Halep

Și nu doar analiza noastră demonstrează această realitate cruntă. Cam oricine urmărește acest caz de dopaj în care a fost prinsă „Simo“ și pune lucrurile cap la cap ajunge, inevitabil, la aceeași concluzie. Cum s-a întâmplat și cu americanca Alexandra Stevenson (43 de ani). Potrivit Spotmedia, fostă ocupantă a locului 18 WTA, cu o semifinală Wimbledon 1999 în palmares, Stevenson a vorbit despre cazul Halep, în cadrul podcastului „Serving Aces“. Declarațiile ei au fost preluate, ulterior, de Sports Illustrated.

Totul e de noaptea minții pentru mine, fiindcă ea (n.r. – Simona Halep) și-a pus toată cariera în mâinile antrenorului, partea cu nutriția, cu pregătirea, toată încrederea practic. Toată ființa sportivă a Simonei Halep a ajuns la echipa Mouratoglou. A fost o decizie inteligentă? Nu, bineînțeles că nu. Pentru că, la finalul zilei, jucătorul e responsabil“, a explicat Alexandra Stevenson.

Mai departe, americanca s-a arătat sceptică în privința faptului că Halep susține și acum că e nevinovată și că n-a greșit cu nimic.

Când tragem linie la finalul zilei, ea a luat ce a luat și, ca sportiv, mi-e greu să accept asta, să mă împac cu această idee“, a completat fosta ocupantă a locului 18 WTA.

SportPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite