Halep atacă, diseară, optimile la Toronto: Meciul cu Zhang, pus la o oră ideală pentru publicul din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) îşi continuă pregătirile în vederea US Open (29 august – 11 septembrie). În Canada, ea va bifa al patrulea meci de pe hard, în ultimele două săptămâni.

Simona Halep a avut, practic, un antrenament mai intens cu publicul, în turul I de la Canadian Open. Pentru că duelul cu Donna Vekic (Croaţia, 26 de ani, 82 WTA), venită din calificări, nu i-a pus mari probleme, românca impunându-se cu 6-0, 6-2.

În turul II însă, se anunţă un meci un pic mai dificil pentru Halep. Pentru că, după cum Adevărul a arătat aici, Shuai Zhang (33 de ani, 45 WTA) e o jucătoare capabilă să o învingă pe Simona. De altfel, a şi făcut acest lucru, în două rânduri, la turnee de nivel înalt. Chinezoaica i-a administrat lui Halep şi un 6-0 pe hard-ul de la Beijing!

A 6-a întâlnire Halep - Zhang va fi al doilea meci al zilei de miercuri de pe Grandstand, precedat de duelul Elena Rybakina – Coco Gauff. Cum prima partidă a zilei va începe de la ora 18.00, ora României, Simona şi Shuai vor intra pe teren, după ora 20.00. Digi Sport 2 transmite turneul de la Toronto în România.

Învingătoarea meciului Halep – Zhang va avansa în optimi, unde va da fie de Teichmann (21 WTA), fie de Kontaveit (2 WTA).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite