Hagi, urlete și țipete în loc de interviu: Comportament specific lumii noastre mici VIDEO

0
Publicat:

Cupa Mondială și Cupa României s-au suprapus în această săptămână. Din păcate! Pentru că ne-au arătat că suntem foarte departe de ce înseamnă lumea bună a fotbalului. Atât ca nivel de joc, cât și ca discurs și comportament ale oamenilor implicați în fenomen. Iar tirada lui Gheorghe Hagi (57 de ani), după Farul – CFR Cluj (0-0), meci care a eliminat formația constănțeană din cupă și a trimis CFR în fazele eliminatorii, a fost atât de oribilă, încât n-are nevoie de comentarii suplimentare.

În stilul său caracteristic, Hagi a venit furios la interviu, după un eșec. Și, în loc să aibă loc un dialog cu reporteul din fața sa, managerul „marinarilor“ s-a dezlănțuit, țipând și urlând, lăsând senzația că e un om scăpat de sub control. Probabil, într-o lume normală, interviul ar fi fost întrerupt. Din păcate, în România, reporterul timorat a început să se scuze în fața lui Hagi. Degeaba! Antrenorul Farului nu numai că nu s-a potolit, dar a continuat pe un ton la fel de agresiv!

Gheorghe Hagi, un om veșnic nemulțumit, supărat.
Gheorghe Hagi, un om veșnic nemulțumit, supărat.

Oficialul FRF, critic la adresa lui Hagi

Văzând aceste imagini cu managerul Farului, Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a avut o reacție curajoasă la Orange Sport. Pentru că, spre deosebire de alți oameni care încearcă să justifice crizele de nervi ale lui Hagi, Vochin a spus lucrurilor pe nume.

Gică poate să ne explice ce vrea el despre fotbal, la zona de comunicare n-are cum să ne explice. Aşa cum noi nu putem să-i explicăm lui despre fotbal, nici el n-are cum să ne explice nouă care e treaba cu comunicarea. Iar acest sindrom, pentru că e un sindrom, al nebăgării în seamă a unor echipe, n-are nicio legătură nici cu Hagi, nici cu Farul, nici cu CFR Cluj... Are legătură doar cu bazinul de suporteri alocat fiecărei echipe. E foarte simplu, televiziunea se va duce către echipele care au bazine de suporteri. Pentru că televiziunea îşi câştigă banii din audienţă. Audienţa e dată de oameni, de numărul mare de oameni şi, dacă eşti suporter Steaua/FCSB, Dinamo, Craiova, Rapid, ai oameni care se uită la tine“, a spus Andrei Vochin.

CE A SPUS HAGI PRINTRE ȚIPETE LA INTERVIUL DE DUPĂ FARUL – CFR CLUJ

*Cum vine un jucător de la ei să vorbească aici și de la noi nu? Ce, ai mei nu au ce zice? Dacă lor le spuneți să vină aici, nouă de ce nu ne ziceți? Ce, vă e frică că al nostru spune ce s-a văzut? Jucătorul meciului e jucătorul meciului! Apoi, trebuie să vină câte unul de la fiecare echipă. Trebuie să spună și jucătorul nostru ce a simțit. De ce să nu vină și de la noi căpitanul?

*Mie mi s-a comunicat că doar eu trebuie să vin să vorbesc. Noi suntem nimeni?! Suntem Farul! Hai, spune-mi ce vrei să zic! E lipsă de respect față de munca pe care am depus-o. Mă scuzați, dar nu mai pot. Ce? Vreți să stăm drepți cum vreți voi? Ce vreți să facem? Suntem în România și trebuie să acceptăm.

*Respectați-ne! Cât suntem acolo, respectați-ne! Ce a fost a fost. Cine-s eu? Totul s-a întâmplat pentru că am luat roșu! Dar nu a fost fault! Acel jucător a jucat tot meciul, iar noi am avut un om în minus. Arbitrul nici măcar nu s-a dus să verifice faza!

*Din ce am văzut eu, jucătorul advers a jucat tot meciul. A făcut regia cu targa. După aia s-a întors și a jucat. Dacă îl atinge, nu e roșu. Contează intensitatea. Nici n-am văzut faza, doar ce am remarcat că a jucat 90 de minute. La noi orice e posibil.

*Trebuie să tac, să îmi fie frică să zic ceva!? Dacă și ofițerul meu de presă e cu voi... acum să nu vorbească nimeni de la Farul?! Lasă, iese Hagi și vorbește. Faceți-mă cum vreți. Nu faceți bine, de aia o luăm în jos.

*Nu s-a discutat deloc de meciul nostru la televizor. Domnilor, chiar așa? Astea trebuie semnalate, nu se poate așa ceva! CFR Cluj - Farul era derby, trebuia să se discute toată ziua. Deloc! ZERO, ZERO! Se vorbea despre orice, dar nu despre noi. Ăsta e derby, tată!

*Promovați pe cine vreți, dar e lipsă totală de respect față de o echipă care a avut jucători născuți în 2005, în 2006. Suntem pe primul loc, cu un meci pierdut, dar noi nu reprezentăm nimic. Vreți să tac?! Eu nu pot! De aia fotbalul românesc se duce în groapă. De aia suntem deja acolo.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite