Hagi, satisfăcut după ce fiul său a devenit decarul naţionalei: A explicat de ce Ianis merită din plin acest tricou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
hagi

Gheorghe Hagi a tunat şi a fulgerat, luna trecută, din două motive: un sondaj de opinie în care n-a fost inclus şi tricoul cu numărul 10. Acum, când fiul său a preluat acest număr, „Regele“ a devenit mult mai calm.

Gheorghe Hagi a devenit, brusc, alt om. Discursul său furios, cu „Mucles când noi vorbim! Mucles! Tăceţi din gură! Gata, s-a terminat cu modestia“ s-a transformat acum într-unul împăciuitor, de îngrijorare pentru echipa naţională.

În primul rând, Hagi s-a arătat foarte mulţumit că Ianis a devenit decarul primei reprezentative: „A luat?! Nu ştiu ce înseamnă a luat! Un tricou se munceşte, se face, a jucat cu numărul 10! Ianis s-a identificat cu numărul 10. A obţinut cu el performanţe mari la echipa de club, la juniori, la Under 21. Eu cred că e o logică, nu e nevoie să vorbim despre aceste lucruri care sunt logice şi care vin pentru că fiecare tânăr creşte. E un băiat tânăr, face paşii lui, creşte, trebuie să fim lângă ei“.

Mai departe, „Regele“ a insistat că în jurul naţionalei există nişte interese. N-a explicat exact cine urmăreşte ce, insistând doar că presa încearcă ceva.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Tot ce construim demolăm ca Manole. Cade totul. În momente cheie, totul e negativ. Nu e bine pentru fotbalul românesc. S-a creat o presiune enormă în ultima perioadă. Nu suntem conştienţi de importanţa celor două partide care urmează (n.r. cu Suedia şi cu Spania). Parcă ne vrem răul singuri. 

*Rog media şi specialiştii să fie mai toleranţi în aceste momente, să aibă răbdare până la finele campaniei. Atunci să discutăm. Se încearcă să se manipuleze şi să se împingă lucrurile într-o anumită direcţie. Există interese, am văzut multe în ultimele două săptămâni, făcute conştient. 

*Trebuie să fim pozitivi, să emanăm unitate. Depăşiţi orice măsură, doar să ne certăm. Despre mine vin titluri ca atac, pune bombe, cuţite… Vreţi să mă faceţi să tac, să nu mai vorbesc. Poate acum deranjez. 

*Am avut şase jucători la lot. Muncesc pentru România. Trebuie să-i susţinem pe tricolori. Nu alimentaţi piaţa numai cu lucruri negative! Trebuie să luptăm pentru noi, nu să ne dezbinăm.

CITEŞTE ŞI:

Ianis Hagi, din nou fără realizări în Belgia: Ce i s-a întâmplat pentru al doilea meci la rând şi ce spun cifrele despre el

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite