Hagi, încă un transfer pentru Liga Campionilor: Farul, lista completă a achizițiilor

0
Publicat:

Farul Constanţa l-a transferat pe belgianul Amine Benchaib, mijlocaş ofensiv care a evoluat în sezonul recent încheiat pentru CS Mioveni.

Gheorghe Hagi Viitorul FOTO Profimedia jpg

"Începând de astăzi, mijlocaşul Amine Benchaib, care deţine dublă cetăţenie belgiană şi marocană, este noul jucător al echipei noastre. În vârstă de 25 ani, Amine Benchaib evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv şi în carieră a mai jucat în ţara natală pentru Lokeren, Charleroi şi Kortrijk, dar şi în România, pentru CS Mioveni, în sezonul recent încheiat", se menţionează pe site-ul clubului Farul Constanța.

Benchaib a declarat că vrea să ajute Farul să câştige din nou titlul de campioană.

"Antrenorul m-a convins să vin aici şi cred că am făcut cea mai bună alegere. Este cel mai important pas din cariera mea, nu am mai jucat până acum pentru o echipă campioană, este ceva cu totul nou şi cu siguranţă această experienţă mă va ajuta în viitor. Este visul meu de copil să joc în Champions League, va fi o provocare pentru noi toţi, dar sunt sigur că vom reuşi să obţinem rezultate bune. Eu îmi propun să ajut cât pot de mult noua mea echipă să câştige din nou titlul", a menţionat fotbalistul.

Campioana i-a mai transferat pe fundaşul portughez Fabio Vianna (FC Argeş), atacantul brazilian Rivaldinho (ex-Universitatea Craiova), atacantul Nicolae Carnat (CS Mioveni), mijlocaşul argentinian Marco Borgnino (Nacional Madeira), mijlocaşul Ionuţ Vînă (Universitatea Craiova), fundaşul francez Damien Dussaut (FC Rapid), fundaşul stânga canadian Zorhan Bassong (FC Argeş) şi fundaşul central portughez Diogo Lucas Queiros (Famalicao).

Totodată, Farul s-a despărţit în această vară de Vlad Morar, Rolandas Baravykas și de Carlo Casap.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite