Hagi „fierbe“ înainte de Sheriff – Farul: Decizia UEFA îl va enerva teribil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi (58 de ani) are niște motive serioase de îngrijorare, după amicalele din weekend despre care Adevărul a scris aici. Iar acum, când mai sunt 9 zile până la debutul european al „marinarilor“, în turul I preliminar al Ligii Campionilor, managerul constănțenilor a și primit o veste proastă. Ce-i drept, în vederea meciului-retur, programat pentru 18 iulie.

Hagi png

Farul avea deja o misiune dificilă, în dubla cu Sheriff Tiraspol (Republica Moldova), după cum Adevărul a explicat aici. Acum, această misiune se va îngreuna, deoarece UEFA a mutat manșa secundă chiar pe arena celor de la Sheriff, la Tiraspol, cu o capacitate de 13.460 de locuri. În mod normal, Sheriff juca, acasă, în cupele europene, la Chișinău. Asta deoarece orașul Tiraspol, aflat în Transnistria, e o zonă de risc maxim. De altfel, în sezonul trecut, toate cele nouă meciuri europene jucate de Sheriff au fost găzduite de arena „Zimbru“, la Chișinău, cu o capacitate de 10.500 de locuri.

Acum însă, în mod surprinzător, UEFA a ajuns la concluzia că Sheriff – Farul se poate juca, la Tiraspol! Potrivit gsp.ro, clubul din Republica Moldova a și confirmat această decizie printr-un comunicat oficial: „Prieteni, vești grozave! Comitetul Executiv al UEFA a discutat în cea mai recentă ședință cererea comună a clubului și a Federației Moldovenești de Fotbal de a readuce meciurile europene pe stadionul lui Sheriff. Mulțumită eforturilor conducerii clubului și ale președintelui Federației, Leonid Oleinichenko, meciurile din cupele europene revin la Tiraspol“.

Așadar, Farul va întâlni Sheriff Tiraspol, în prima manșă, pe arena proprie, la Ovidiu, meciul urmând a fi televizat în prime-time, de două posturi TV, după cum Adevărul a scris aici. Returul va fi apoi pe „infernul“ de la Tiraspol, unde se va juca aprig, cu calificarea pe masă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite