Hagi, criticat dur de un coleg de breaslă: „Săracul, n-a realizat nimic ca antrenor. Începe meciul în sacou şi-l termină în tricou. Nu ştiu dacă poartă şi maieu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi
Gică Hagi

Gică Hagi a reuşit să facă din Viitorul o trupă importantă în fotbalul românesc, dar acest lucru nu-l scuteşte de critici din partea colegilor săi.

Hagi a fost pus la zid de Marius Şumudică, care l-a catalogat ca un monumnet al fotbalului românesc, ca fotbalist, dar care l-a criticat dur la final spunând că "Săracul, n-a raelizat nimic ca antrenor".

Conflictul dintre cei doi riscă să ia amploare, Hagi acuzându-l zilele trecute pe Şumi că vorbeşte prea mult de când a intrat la Federaţiei."Unde să intru eu la Federaţie, n-am intrat în viaţa mea acolo,d ecât pe la Comisii", a spus Şumi. Declaraţia acestuia vizavi de Hagi a venit după meciul ASA - Astra 1-4, când Şumudică a dat recital în faţa camerelor de luat vederi. "Eu nu înţeleg întotdeauna ce spune domnul Hagi. Nu vreau să-l atac, dar nu pot să mă abţin. Aţi văzut şi voi, că la meciurile cu noi domnul Hagi începea meciul cu un sacou şi îl termina în tricou. Nu ştiu dacă avea maiou pe el.

Aşa cum am mai spus secretul nostru este medicamentul Anti-cârcel. Săptămâna trecută mama a făcut un contract cu CAP-ul de acolo, pentru că a lucrat foarte bine. În curând o să dăm la tot satul, pentru că n-au fost probleme. Noi nu avem probleme cu punguliţele. Am mai primit acum ceva, o să i-l dau şi pe ăsta mamei mele ca să lase sapa şi să se urce pe semănătoare.

Acest club merită mult mai mult respect. Nu pot să-l uit pe acest mare fcsb-ist, Helmuth Duckadam, care a spus căSteaua a pierdut campionatul. Nu, domnilor, Astra a câştigat campionatul, pentru că a fost tot timpul pe primul loc", a spus Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite