Hagi a plecat cu coada între picioare din Ghencea, după 1-4 cu Steaua: „Cine nu rezistă la presiune, să se lase de fotbal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul a condus cu 1-0 în Ghencea, dar Steaua a întors ulterior rezultatul şi echipa lui Hagi a pierdut cu 1-4. Înfrângerea suferită de echipa sa nu i-a picat deloc bine "Regelui", care s-a supărat pe jucătorii săi.

Viitorul Constanţa a arătat bine în Ghencea până la deschiderea scorului, după care echipa lui Gică Hagi a fost copleşită de forţa Stelei. Campioana en-titre a marcat de patru ori consecutiv şi a câştigat lejer disputa, deşi părea că va avea o misiune foarte grea. 

La finalul jocului, Hagi a fost deranjat de modul cum au ales elevii lui să trateze unele faze de joc, exprimându-şi încrederea că Viitorul va arăta altfel la meciurile viitoare din Liga 1. "Eram încrezător că o să facem un rezultat bun, ştiam forţa Stelei pe atacurile poziţionale, dar în special pe cele rapide. Cât am putut ne-am apărat bine, până la acea eliminare şi la penalti. Iar după nu am mai avut putere. Au fost şi greşeli individuale, Puţanu nu a stat bine la faza penaltiului, iar alţi jucători au greşit la goluri. Vine pauza acum şi sperăm să arătăm mai bine la meciurile cu Ceahlăul şi Oţelul. A fost o săptămână bună a noastră, împotriva unor adversari mult mai experimentaţi. Sperăm să menţinem ritmul ăsta şi în continuare. Nu cred că a fost oboseală la acest meci, nu este o scuză, deoarece corpul uman are resurse nebănuite", a spus Hagi la conferin'a de pres[

"Regele" a încercat ulterior să le ia apărarea jucătorilor Viitorului sub pretextul că sunt tineri şi e normal să greşească, mai ales în meciurile cu echipe de top. "Cine nu rezistă la presiune să se lase de fotbal. L-aţi văzut pe Răzvan Marin cât de bine a jucat atât cât a putut. Este '96, apoi am jucat cu Nedelcu, din '97. Investesc în tineri, trebuie să mi le mai iau şi pe coajă, chiar dacă nu îmi place", a mai explicat Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite