Grecul Stefanos Tsitsipas și jucătoarea spaniolă Paula Badosa și-au oficializat relația

0
Publicat:

După ce în ultimele zile au apărut zvonuri că sunt împreună, grecul Stefanos Tsitsipas și jucătoarea spaniolă Paula Badosa și-au oficializat relația pe Instagram.

Stefanos Tsitsipas. FOTO: EPA-EFE
Stefanos Tsitsipas. FOTO: EPA-EFE

Tenismenul Stefanos Tsitsipas a postat o fotografie în brațele Paulei, iar jucătoarea din Spania a distribuit-o pe contul ei.

Paula Badosa (25 de ani, 29 WTA) nu a participat la Roland Garros 2023, din cauza unei accidentări, iar  Stefanos Tsitsipas (24 de ani, 4 ATP) a fost eliminat în sferturi de Carlos Alcaraz (2-6, 1-6, 6-7), notează gsp.ro. 

Recent, Paula Badosa i-a dezvăluit fostului ei iubit, David Broncano, om de televiziune spaniol, cât de des a întreținut raporturi sexuale în ultima lună. 

În cadrul emisiunii „La Resistencia” (n.r.- Rezistența), de pe canalul Movistar Plus, a cărei gazdă este chiar David Broncano, Paula Badosa a fost întrebată cât de des a făcut sex în ultima lună. 

„Stau bine în ceea ce privește viața sexuală. Sexul face parte din pregătirea fizică. Pot spune că stau bine la acest capitol”, a declarat Paula Badosa, potrivit Marca.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite