Gigi Becali implică religia şi la Euro 2020: A anunţat cu ce echipe ţine la turneul final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gigi becali

Patronul FCSB nu e interesat de calitatea jocului prestat de naţionalele calificate la Campionatul European. Pentru el, contează un alt detaliu.

Gigi Becali e cam în ceaţă, când vorbim despre Euro 2020! Ceea ce reiese din declaraţiile oferite, astăzi, pentru Pro X. Chestionat despre această competiţie, omul de afaceri a vrut să ştie, mai întâi, dacă Grecia e calificată. Când a aflat că această naţională lipseşte de la Euro 2020, a explicat care sunt favoritele sale la turneul final.

Ce a spus Gigi Becali?

*Grecia e la European? Cu ei ţin şi mai mult (n.r - selecţionata elenă a ratat calificarea la EURO). În orice competiţie, ţin doar cu ortodocşii. Aseară, chiar am avut emoţii pentru ruşi. Aveau probleme în apărare. 

*Cel mai mult ţin cu Rusia. Ţin cu Rusia, cu Ucraina, cu Macedonia de Nord. Să fie ce o fi, dar eu ţin cu ortodocşii. Cu ei mă împărtăşesc, cu trupul şi sângele lui Hristos, alături de ortodocşi devenim mădularele lui Hristos. 

*Nu mă interesează ce se întâmplă între Rusia şi Ucraina. Pot să facă şi război, eu ţin cu ortodocşii. Ce treabă am eu, ca individ, cu Franţa, Italia şi Portugalia?

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite