Gigi Becali, crucificat de Ilie Dumitrescu: Fostul internaţional l-a făcut praf pe patronul FCSB printr-un discurs acid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a fost până acum în relaţii bune cu latifundiarul din Pipera. După ce a declarat duminică seară însă, probabil, va fi călcat în picioare la prima ocazie de finanţatorul roş-albaştrilor.

Ilie Dumitrescu s-a dezlănţuit după partida Gaz Metan - FCSB, dând în Gigi Becali ca într-un sac de box! Aflat în studioul Digi Sport, post unde apare în calitate de analist, fostul internaţional a explicat de ce vicecampioana României a ajuns de râsul curcilor în acest început de sezon.

Cum Gigi Becali n-a vorbit, duminică, la niciun post de televiziune, Dumitrescu a scăpat, deocamdată, de furia acestuia. Rămâne de văzut însă cum va fi călcat în picioare la prima intervenţie televizată a latifundiarului.

Ce a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport?

*Aici vorbim despre o strategie greşită. Principalul vinovat e Gigi Becali la tot ce înseamnă această strategie. E un amatorism. Unde aţi văzut la Barcelona să fie la 13 puncte de prima clasată, în august?

*E o strategie de curtea şcolii, de liceu. Vine la interviu Pintilii şi spune că fiecare joacă ce vrea. De când a început acest sezon, tot ce s-a întâmplat e vina lui Gigi Becali. Eu cred că a ajuns la nivelul la care e singura activitate care îi mai dă câte o satisfacţie.

*Toate performanţele făcute în trecut au venit sub comanda unui antrenor. Ai fost la acelaşi nivel cu Chelsea, trei reprize. Era un preparator fizic, un general manager, Mihai Stoica. Trebuie să mai facă antrenamentele şi să mai stea pe bancă!

*Cum să-l iei pe Chorbadzhiyski? Să-l dai pe Bălaşa? Nu mai ascultă nimeni de nimeni. Am informaţii 100%, sunt jucători care vorbesc de şase ori pe zi cu Gigi Becali.

*Sunt jucători care au venit şi nu ştiu Bucureştiul. Vorbesc de şase ori pe zi cu patronul. Cum să respecte planul tactic? Indiferent ce se întâmplă, e imaginea în care n-am crezut că va ajunge echipa asta vreodată.

CITEŞTE ŞI:

AUDIO Becali, ridicol: A încântat la televizor! Ce a putut să zică despre echipa sa, ajunsă penultima în Liga I

FOTO Dezastrul FCSB-ului, bucuria internetului: Facebook-ul râde cu lacrimi de prăbuşirea echipei lui Becali

Rugăciunea, ultima soluţie pentru Gigi Becali: Aşa ceva s-a întâmplat o singură dată în istoria clubului, acum 72 de ani!

FOTO FCSB, o caricatură: Alexandru Tudor s-a bărbierit după dezastrul de la Mediaş! Bancul zilei vine de pe Facebook

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite