Gică Popescu se implică şi în atletism: Mesajul postat după întâlnirea la care a participat alături de Nicolae Ciucă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popescu

Fostul mare internaţional a contribuit la organizarea celor patru partide din cadrul Campionatului European de fotbal, anul trecut, la Bucureşti. Iar acum ajută la pregătirile altui eveniment important care va avea loc, la Cluj.

Gică Popescu (54 de ani) are o agendă încărcată! Pentru că activitatea sa nu se rezumă la cea de la clubul Farul Constanţa, unde deţine funcţia de preşedinte. „Baciul“ e un om important şi în Guvern, când vorbim despre organizarea unor evenimente sportive de anvergură.

Astăzi, printr-o postare pe contul său de Facebook, Gică Popescu a oferit detalii despre o întâlnire importantă la care a participat:

*Am avut astăzi onoarea de a participa alături de domnul Prim – Ministru Nicolae Ciucă la o şedinţă cu preşedintele Federaţiei Europene de Atletism, Dobromir Karamarinov. 

*La întâlnire a luat parte şi preşedintele Federaţiei Române de Atletism, marea noastră sportivă Anişoara Cuşmir – Stanciu. 

*Dialogul a vizat organizarea anul viitor la Cluj – Napoca a Campionatului European de Atletism U 20 – Cadeţi. 

*„România are recunoaşterea internaţională a rezultatelor obţinute de atleţii noştri de-a lungul istoriei. Este important ca tânăra generaţie să cunoască şi să se inspire din modelele oferite de sportivii noştri de aur, precum preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Anişoara Cuşmir – Stanciu, campioană olimpică în 1984 la săritura în lungime şi deţinătoare a patru recorduri mondiale”, l-am auzit declarând pe domnul prim – ministru. 

*Peste 2.000 de sportivi şi membri ai delegaţiilor va găzdui Clujul. Vom fi bucuroşi să-i primim! Competiţia va fi transmisă de aproximativ 70 de posturi TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite